Laško pohorski smuk 2023

Si upaš spustiti po zeleni strmini?

Smučanje po zelenici

  • Začetek tekmovanja: 30. 9. 2023 ob 10.00 uri
  • Smuči: »stare« Elanke
  • Start: Trikotna jasa
  • Cilj: Snežni stadion
  • Tehnika: alpsko smučanje

PRIJAVI SE

Prijava znaša 9,90 EUR po osebi.
Ob prijavi na Laško pohorski smuk prejmete štartno številko, akreditacijo za štartnino, koncert, ogled dogodka in Laško pivo kot dobrodošlico.
Vsi prijavljeni dobite natančen program in časovnico dogodka.

Tekmovanje je odprtega tipa, kar pomeni, da se nanj lahko prijavijo vsi, ki bodo v letu 2023 dopolnili devetnajst let. Število prijav je omejeno na 300 udeležencev. Tekmovalci bodo razvrščeni v različne kategorije, moške,  ženske in mešane skupine. Tekmovanje se bo glede na prijave izvajalo po sistemu »skikros«, kar pomeni, da se bodo na progo podali 4 smučarji hkrati – 4 prijatelji, ali štirje na ključno izbrani posamezniki, ki se bodo podali na smučarsko pustolovščino.

Na Pohorju bomo iskali:

  1. najhitrejšo ekipo 4 prijateljev – glavna nagrada
  2. najhitrejšega posameznika in najhitrejšo posameznico na progi
  3. najbolje retro oblečeno skupino

Nagrade za zmagovalce bosta priskrbela Laško in Elan.

Za sodelovanje na tekmovanju so obvezne »stare« Elanke.

»Čaga pa more bit!« - Laško pohorski smuk Party

Smučarski dogodek ne more biti zaključen brez prave zabave. Po podelitvi bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji 90s. Punk rock, ko se bo naše druženje prelevilo v Laško retro party.

V ciljno areno prihaja trenutno ena najbolj vročih in najboljših skupin v Sloveniji ALO!STARI. Za avtohtone mariborske skejtpunkerje bo to prvi koncert na Laško pohorskem smuku.
Band, ki je skejt punk vrnil v prve vrste slovenske glasbene scene in svojo bit našel v mariborščini, svojem ‘maternem’ jeziku, je v štirih letih obstoja dodobra prevetril slovenski glasbeni prostor in ustvaril hite, kot so Nea vem kam, Star, Vse bi dal, Kaj naj zaj nareim, Preživeli smo še eno noč, itd.

Koncert bo potekal po podelitvi nagrad najboljšim. In sicer bodo ALO!STARI na odru zažigali od 20:00 pa vse do predvidoma 21:30 – v ciljni areni na Mariborskem Pohorju. 

Cena vstopnice za koncert = 9,90€ (nakup vstopnic bo možen preko Eventima)
V ceno je vključen ogled dogodka, večerni koncert z Alo!Stari in welcome drink (hladno točeno Laško pivo).

Smo TOP 3 destinacija v Evropi!