Festival Lent, mednarodni multikulturni festival

Vabljeni v mesto, ki diha, utripa, živi!

Festival, ki razvaja življenje!

Festival Lent 2020 poletja v mestu izjemoma ne bo odprl, temveč zaključil.

Festival Lent 2020 se vrača k svojemu izvoru, bistvu, srcu: k Dravi, k intimnejšim prizoriščem in butični ponudbi – torej k vsemu, kar je Festival Lent vse od nostalgičnih začetkov pred več kot tremi desetletji oddvojilo od podobnih, a zgolj komercialno usmerjenih festivalov.

Zgodba Festivala Lent je zgodba večerov, ki dišijo po poletju in vabijo v družbo, ven, pod zvezdno nebo, med pisane luči, zvoke, ritme. K Dravi, v kateri odsevajo fantastične podobe iz sanj, med stojnice, s katerih vabijo lokalne dobrote, na trge, kjer srečaš znance, na ulice, ki valovijo s pisano reko obiskovalcev z vsega sveta.

Festival Lent 2020 bo festival v mestu, za mesto, za someščane, za Mariborčane. Skromnejši, a kvaliteten, pristen in iskren. Prinaša pestra doživetja na manjših, intimnejših prizoriščih, kjer bolj kot blišč reflektorjev in bogat tehnični park pritegnejo pristen stik izvajalcev z občinstvom ter skrbno izbrane, kvalitetne vsebine.

Kljub temu ne bo manjkalo velikih imen, tudi zvezdniških.

Obiščite Festival Lent! Odkrivajte in uživajte, preizkusite in okusite, srečujte in delite srečo. Festival Lent je festival, ki razvaja življenje!

 

Folkart, mednarodni festival folklore
Od 25. 8. 2020 do 27. 8. 2020 

Folkart, mednarodni festival folklore

Več