Prevoz s kočijo

Prevoz s kočijo

Začutite naravo in spoznajte čudovite stranpoti.
Rezerviraj

Zapeljite se s kočijo in uživajte ob klopotu konj

Ponudba 1
Ob vikendih v lepem vremenu izvajamo turistične vožnje v krajinskem parku Mariborsko jezero, ki leži neposredno ob Dravski kolesarski poti. Vožnje s kočijo izvajamo po določenem urniku. Postojanka je na Drava centru, kjer se začne in zaključi 15-20 minutni krog vožnje. Vožnja poteka od Drava centra po gozdni poti v Studenškem gozdu, ob petju ptic in s pogledom na reko Dravo. Ker peljemo večino časa po gozdu, je vožnja udobna tako za potnike, kot tudi za konja, saj nas prijetno hladi senca mogočnih dreves.

Ponudba 2
Pri nas si lahko po predhodnem dogovoru rezervirate turistično vožnjo s kočijo, ki traja cca. 1 uro, vozimo pa po lokalnih cestah Limbuš-Ruše, Limbuš-Maribor (Pohorje - spodnja postaja vzpenjače). Vožnja med drugim poteka tudi po gozdnih poteh v Studenškem gozdu, ki leži neposredno ob Dravski kolesarski poti. Vstopite lahko na poljubnem mestu, za katerega se prej dogovorimo. Na nepozabne trenutke pa vas popelje naš konj Soni, slovenske hladnokrvne pasme.

Delovni čas

  • ponudba 1: ob vikendih (sobota, nedelja) od 15. do 17. ure (pomlad, jesen); od 17. do 19. ure (poleti)
  • ponudba 2: pon-pet v popoldanskem času po 16. uri, sob, ned in prazniki od 10. do 19. ure (delovni čas velja skozi vso leto)