Piknik prostori za družine

Piknik prostori za družine

Odkrivamo vam nekaj prijetnih lokacij

DRAVA center na Limbuškem nabrežju

Preživite poletje z družino in prijatelji ob reki Dravi. Drava center vam med drugim ponuja možnost najema piknik prostorov z žari, izposojo plovil, športno-rekreativni prostor za košarko, odbojko, badminton, mini plezalna stena in otroška igrala.

Več informacij za najem prostora na spletni strani Drava center.

Športni park Krsnik

Prostor za do 30 ali za do 100 oseb. V ponudbo je vključena hrana in pijača po predhodnem dogovoru. Možnost aktivnosti za vsakogar: tenis, namizni tenis, mali nogomet, ribolov, košarka, odbojka, igrala za najmlajše. V primeru slabega vremena vam zagotovijo mize in stole v pokritem prostoru. Več informacij za najem prostora Sport Park Krsnik.

Športno letališče v Skokah

Piknik prostor se nahaja v prijetnem gozdičku v  neposredni bližini manjšega gostinskega lokala. Na voljo je večji žar, dva hladilnika in elektrika. Travnik vabi k družabnim igram, športno društvo Letalski center Maribor pa vam ponuja panoramski polet s športnim motornim letalom;  privoščite si vratolomno akrobacijo z jadralnim letalom ali skočite s padalom v tandemu. Za večje prireditve in zabave lahko najamete večji del travnatega zemljišča, kjer je mogoče postaviti šotore ali paviljone.

Več informacij:
T: +386 (0)40 856 418
E: rene@avtonad.si

Piknik prostor Apartmajske hiše Ruševec

Piknik prostor Apartmajske hiše Ruševec leži nedaleč od Mariborske koče na samotni mirni lokaciji sredi pohorskih gozdov na višini 1100m. Piknik terasa je osvetljena, meri 300m2 in ponuja 60 sedišč na masivnih lesenih klopeh z mizami. Za pečenje je na voljo kaminski žar s tekočo vodo in delovno površino. Na voljo je tudi pokrit prostor v apartmajski hiši s kuhinjo, shrambo in toaleto. V bližini je večnamenska zelenica z otroškimi igrali. Kraj je odlična izhodiščna točka za pohodništvo in sprehajalce. Najem možen samo v primeru nočitve v Apartmajski hiši Ruševec.

Več informacij za najem prostora na spletni strani Apartmajska hiša Ruševec.

Športni center Marinko Galič

Najem prostora za piknik vključuje – nadstrešek 180 m2, lesene garniture, plinski žar, lesena hiška z dvema hladilnikoma, delovni pult z umivalnim koritom in vodo, sanitarije znotraj športne hale in uporabo večnamenskega zunanjega športnega igrišča. Možno je dokupiti še žar paket – plinska bomba, 2 servirni grelni posodi (šefinga), pribor za žar, desko, nož, 2 veliki plastični posodi (za zelenjavo) – 30 €. Fiksna cena za skupino do 25 oseb (v primeru, da se odločite zgolj za najem prostora) znaša 100 €, do 50 oseb znaša 150 €, 50 do 100 oseb znaša 250 €, nad 100 oseb pa je cena 300 €. Prenašanje hrane in pijače v notranjost hale in v naš gostinski lokal ni dovoljeno. Možno je tudi najeti kuharja – cena po dogovoru. Nudimo tudi piknike »de lux«- v tem primeru za vse poskrbimo mi. Naš kuhar vam sestavi žar krožnik po dogovoru – hrano vam sproti peče, servira, poskrbljeno je za pribor, krožnike, … 

Več informacij za najem prostora: Športni center Marinko Galič

Andrejev dom - PAJK

Samopostrežni piknik v naravi. Če radi svoj čas preživljate v dobri družbi, na svežem zraku in ob izvrstni domači hrani ste prišli na pravo mesto! Poleg najugodnejših cen vam po vrhu vsega tega nudimo še brezplačni izlet po vaši izbiri! 

Potek piknika: vaš prihod po dogovoru; sledi pogostitev z aperitivom in prigrizkom; nato se okrepčate s pravo pohorsko mineštro in kruhom; ter se po jedi odpravite na izlet, ki traja do ure po dogovoru; ko se vrnete, vas čaka SAMOPOSTREŽNI PIKNIK ter VESELICA do odhoda domov.

Več informacij za najem prostora na spletni strani Andrejev dom - PAJK.

Hotel Zarja

Piknik izlet. Cena ponudbe je 15,50 EUR/oseba (za skupine do 20 oseb). Cena vključuje piknik prostor, organiziran izlet, hrano in pijačo dobrodošlico. Več informacij na spletni strani Hotel Zarja.

Več informacij na spletni strani Hotel Zarja.

Črni Baron

Možnost najema piknik prostora z vključeno hrano in pijačo. Otroci se lahko zabavajo na dobro opremljenem igrišču ali v mini živalskem vrtu.

Več informacij za najem prostora na spletni strani Pizzeria Črni Baron.