SPREMENJENO JAVNO POVABILO k sodelovanju na prireditvi 37. Martinovanje v Mariboru - ZAKLJUČENO

Datum: 24. 10. 2022
Lokacija: Maribor

Zavod za turizem Maribor vabi vinogradnike, vinotoče, turistične kmetije, izletniške kmetije in ponudnike gostinskih storitev, da predložijo svojo ponudbo za sodelovanje na dogodku 37. Martinovanje v Mariboru, ki bo v petek, 11. novembra 2022, od 10. do 22. ure.

Zavod za turizem Maribor vabi vinogradnike, vinotoče, turistične kmetije, izletniške kmetije in ponudnike gostinskih storitev, da predložijo svojo ponudbo za sodelovanje na dogodku 37. Martinovanje v Mariboru, ki bo v petek, 11. novembra 2022, od 10. do 22. ure.

Ponudniki lahko oddajo ponudbo za najem stojnice v:

  • CONI A (Trg Leona Štuklja), ki je namenjena vinogradnikom, vinotočem ter turističnim in izletniškim kmetijam vinorodne dežele Podravje, in
  • CONI B (Ulica Maksimilijana Držečnika), ki je namenjena ponudnikom gostinskih storitev s ponudbo tradicionalne štajerske kulinarike.

Cena najema stojnice v izmeri 2 x 1m s streho znaša:
- v CONI A: 600,00 EUR + DDV,
- v CONI B: 700,00 EUR + DDV.

Najem stojnice vključuje:
- organizacijo in prijavo prireditve,
- varovanje prireditve,
- zdravstveno-reševalno službo,
- požarno stražo,
- komunalne storitve, oskrbo z vodo in elektriko,
- standardno opremljeno stojnico,
- najem mobilnih WC-jev (ločeno za ponudnike in obiskovalce prireditve),
- odrsko scensko tehniko z zabavnim glasbenim programom,
- promocijske in oglaševalske aktivnosti in predstavitev ponudnikov.

Pogoji za izbor ponudnika in merilo za ocenjevanje ponudb
Ponudnik v CONI A mora ponujati vino in mošt vinorodnega okoliša Štajerska Slovenija, vinorodne dežele Podravje. Ponudnik v CONI B mora ponujati vino in mošt vinorodnega okoliša Štajerska Slovenija, vinorodne dežele Podravje in tradicionalno štajersko kulinariko. Strokovna komisija bo o predloženi ponudbi na prijavnici odločala na podlagi naslednjega merila: - kakovost in pestrost ponudbe.

Rok za predložitev prijave in način
Rok za oddajo prijavnice: do srede, 26. 10. 2022, do 24 ure.
Prijavo pošljite po elektronski pošti na e-naslov: doroteja.mauko@maribor.si ali po pošti s priporočeno pošiljko s pripisom: “Prijava na 37. Martinovanje v Mariboru” na naslov Zavod za turizem Maribor, Tkalski prehod 4, 2000 Maribor.
Komisija bo upoštevala prijave, ki bodo oddane do vključno srede 26. 10. 2022 do 24:00.
(Priporočena pošiljka, na kateri ni označena ura oddaje priporočene pošiljke, se šteje, da je bila tistega dne oddana ob 23:59 uri.)
Odpiranje in pregled prijav
Komisija, ki jo s sklepom imenuje direktor Zavoda za turizem Maribor, bo v roku 3 dni od roka oddaje izvedla odpiranje ponudb ter pregledala formalno popolnost, ustreznost prijave ter kakovost in raznolikost priložene ponudbe na prijavnici.

O rezultatih izbire vas bomo obvestili najkasneje do petka, 28. 10. 2022.

Plačilo vseh dogovorjenih finančnih obveznosti mora biti izvedeno vnaprej (pred podpisom pogodbe), najkasneje do petka, 4. 11. 2022.

Prijavnica Prijavnica (23,81 KB)
Smo TOP 3 destinacija v Evropi!