Bike Park Pohorje Maribor - Fury trail

Bike Park Pohorje Maribor - Fury trail

V osrčju narave Pohorja je urejen Bike park Pohorje Maribor z več različnimi progami. Od leta 1999 velja ena od prog (World Cup) za legendarno progo svetovnega prvenstva v spustu z gorskimi kolesi.

Bike park Pohorje Maribor so ustvarili gorski kolesarji za gorske kolesarje – le 60 km od Gradca, 250 km od Dunaja in 350 km od Budimpešte nudi svojim obiskovalcem veliko več kot zgolj adrenalinska doživetja.

Spustite se skoraj direktno v središče Maribora! Na voljo so proge za začetnike in družine, napredne in izkušene gorske kolesarje, pa tudi za profesionalce.

Črna -FURY TRAIL

  • Dolžina: 820 m
  • Višinska razlika: 225 m

Fury trail je črna enduro proga, enoslednica prepredena s koreninami, naravnimi dropi in strmimi ter zavitimi ovinki, ki bo testirala vaše kolesarske spretnosti.

Začetek Fury Traila se skriva ob Trikotni jasi, nasproti izhoda iz znamenite sekcije Rocks ’n Roll na progi World Cup.

Fury trail je naravna proga, narejena z ročnim orodjem in primerna za izkušene gorske kolesarje. Zelo razgiban teren zahteva polno koncentracijo in pričara nepozabne veselje.

Za maksimalni užitek bo bolje poseči po nekaj lažjem in poskočnem enduro kolesu, kot bolj blaženem in okornem kolesu za spust.

Ostalo

Smo TOP 3 destinacija v Evropi!