Gledališka Kavarna

Gledališka Kavarna

Gledališka kavarna se predstavlja

Kmalu po ustanovitvi leta 1987 se je kavarno pri gledališču Maribor poimenovalo Gledališka Kavarna Maribor, stičišče umetnikov s kultnim statusom. Kraj navdiha, kavarna s stilom. Lokacija blizu katedrale, mestnega parka in univerze še vedno privablja v našo kavarno ljudi, ki sodelujejo v kulturenem življenju mesta Maribor in obožujejo preprosto eleganco, prijetno vzdušje v kavarni ter občutek udobja in večnega časa. Biti redni gost, v miru prebrati časopis ali preprosto slediti svojim tokom misli, medtem ko gospod natakar postreže vašo najljubšo kavo. Naša Gledališka Kavarna je tudi prijeten kraj za dober pogovor in druženje. Poleg kavnih specialitet, zajtrka in peciva ponujamo v naši kavarni tudi »interlektualno hrano« z organiziranimi literarnimi dogodki »Literatura v Gledališki Kavarni«. Naša kavarna je odprta ves čas, ne le ob nastopih.

Dobrodošli v Mariboru in vabljeni v Gledališko Kavarno Maribor!

Naša ekipa Gledališke Kavarne Maribor pripisuje velik pomen sodelovanju z lokalnimi in regionalnimi trgovci na drobno, pa tudi s start-up in produkcijskimi podjetji.
Naše jedi in pijače so pripravljene z veliko pozornosti do detajlov in strasti. Naša ponudba kulinaričnih dobrot, zajtrk, bio limonade, domač ledeni čaj, izjemna kava in lastne kreacije koktajlov so ravno dovolj dobre za naše goste.

Za predstave v gledališki dvorani si lahko vnaprej rezervirate mizo v kavarni. Kadar predstave ali koncerti v živo potekajo v sami kavarni, rezervacija miz žal ni možna.

Delovni čas

  • Ponedeljek: 08:00-22:00
  • Torek: 08:00-22:00
  • Sreda: 08:00-22:00
  • Četrtek: 08:00-22:00
  • Petek: 08:00-22:00
  • Sobota: 09:00-22:00
Smo TOP 3 destinacija v Evropi!