Komunikacijski kanali Zavoda za turizem Maribor

Komunikacijski kanali Zavoda za turizem Maribor

Prizadevamo si za usklajeno in ciljnim javnostim prilagojeno promocijo turistične ponudbe destinacije Maribor - Pohorje. Da bi dosegli kar največje število naslovnikov, vabimo k aktivni udeležbi tudi vas.

Komunikacijski kanali Zavoda za turizem Maribor

Ključni komunikacijski kanali Zavoda za turizem Maribor so: uradno spletno mesto turistične destinacije Maribor www.visitmaribor.si, strani in profili VisitMaribor na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Youtube ter profil Maribor Tourist Board na poslovnem družbenem omrežju LinkedIn, promocijske publikacije in e-novice.

Da bi promocija in informiranje preko komunikacijskih kanalov dosegla kar največje število uporabnikov oz. naslovnikov, vabimo k aktivni udeležbi tudi vas. Kako?

  • Spremljajte nas na družbenih omrežjih, delite in odzivajte se na priljubljene objave, lastne objave pa opremite s ključnikoma #VisitMaribor in #ifeelsLOVEnia.
  • Spletne predstavitve turistične in s turizmom povezane ponudbe povežite s spletnim mestom www.visitmaribor.si.
  • Svoje goste opremite s promocijskimi publikacijami in mobilno aplikacijo Visit Maribor
  • Redno obveščajte Zavod za turizem Maribor in Turistično informacijski center Maribor o novostih vaše turistične ponudbe.

Prizadevamo si za medsebojno usklajeno in ciljnim javnostim prilagojeno komuniciranje o turistični ponudbi Maribora in destinacije Maribor - Pohorje ter o delovanju Zavoda za turizem Maribor in partnerskih organizacij. Pri pripravi vsebin za promocijo in informiranje gostov o vaši turistični ponudbi vam bodo v pomoč:

Vnesite svoj dogodek na spletno stran

Podatke o vaših dogodkih in prireditvah vnesite vsaj mesec dni pred pričetkom.

Vnesite svoj paket na spletno stran

Sledite nam na družbenih omrežjih Visit Maribor

Smo TOP 3 destinacija v Evropi!