Bike Park Pohorje Maribor - Flow Line

Bike Park Pohorje Maribor - Flow Line

V osrčju narave Pohorja je urejen Bike park Pohorje Maribor z več različnimi progami. Od leta 1999 velja ena od prog (World Cup) za legendarno progo svetovnega prvenstva v spustu z gorskimi kolesi.

Bike park Pohorje Maribor so ustvarili gorski kolesarji za gorske kolesarje – le 60 km od Gradca, 250 km od Dunaja in 350 km od Budimpešte nudi svojim obiskovalcem veliko več kot zgolj adrenalinska doživetja.

Spustite se skoraj direktno v središče Maribora! Na voljo so proge za začetnike in družine, napredne in izkušene gorske kolesarje, pa tudi za profesionalce.

Modra -FLOW LINE

  • Dolžina: 5,5 km
  • Višinska razlika: 712 m

Flow Line je zabavna modra proga, z začetkom pri zgornji postaji Pohorske vzpenjače. V dolžino meri približno 5.5 kilometrov, z razburljivim spustom po več kot 712 vm pa vodi kolesarje vse do doline.

Flow Line je zasnovan za kolesarje vseh spretnosti in je zabaven tako za tiste, ki šele začenjajo svojimi kolesarskimi podvigi, kot za izkušene profesionalce.

Ta proga ima tekoč in igriv značaj. Na glavni vozni liniji so vsi elementi oblikovane tako, da jih je mogoče prevoziti brez izgube kontakta s podlago. S tem lahko začetniki postopoma pridobivajo na samozavesti in pilijo svoje kolesarske spretnosti. Poskrbljeno pa je tudi za tiste, ki iščejo nekaj več časa v zraku. Elemente, primerne za izkušene senderje boste prepoznali po rdečih in črnih oznakah. Te vas vodijo rahlo iz idealne vozne linije in pričarajo gromozanske nasmeške.

Flow Line navdušuje kolesarje vseh spretnosti in pričara nepozabna doživetja v Bike parku Pohorje Maribor.

Ostalo

Smo TOP 3 destinacija v Evropi!